Αναμόρφωση. Από την ιδέα στο σχέδιο. Από την σκέψη στη κατασκευή. Από το “θέλω” στο “ζω”. Από την φαντασία στην καθημερινότητα.
Όλους εμάς στη schεma3 μας μαγεύει να αναμορφώνουμε και να μορφοποιούμε την επιθυμία και την ανάγκη του πελάτη μας σε ένα καθημερινό όνειρο ζωής. Το περιβάλλον κατοικίας, εργασίας ή και αναψυχής αναμορφώνει την διάθεση, την ψυχοσύνθεση και την επιθυμία μας για μια ομορφότερη πραγματικότητα. Μαζί με τους διακεκριμένους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο αναλαμβάνουμε την πιο μαγευτική διαδρομή για τους πελάτες μας. Τους υποστηρίζουμε στην εκπλήρωση της ονειροφαντασίας τους για τον τρόπο του ζην που οραματίζονται.

Κάθε οπτική γωνιά και κάθε ματιά σε συνδυασμό με κάθε βηματισμό στο χώρο, μας δίνει την αίσθηση του νέου, του ωραίου, του εντυπωσιακού. Η εναλλαγή των εικόνων, των παραστάσεων και των εμπειριών μας δημιουργεί την αίσθηση, ότι όλα γύρω μας είναι αναμορφωμένα όπως ακριβώς θα τα ήθελε το πάθος της όρασης του πελάτη μας. 360 μοίρες και 3 διαστάσεις σε κάθε φάση την κατασκευής, ανακατασκευής και διακόσμησης εναλλάσσονται αρμονικά. Βλέπετε και αισθάνεστε τη ζωή που ζείτε, ακριβώς όπως σας αξίζει.