Υπαίθρια φύση σε υπέργειες κατασκευές, καταπράσινοι κήποι σε εντυπωσιακές ανωδομές, interior design σε exterior design. Έτσι, δημιουργούνται τα ονειρικά φυτεμένα δώματα της schema3,  μια από τις μαγευτικότερες τεχνογνωσίες της εταιρίας μας.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αναμορφώνουμε το χώρο του αίθριου, της ταράτσας ή του δώματός σας, σε μια καταπράσινη και ταυτόχρονα χρηστική όαση, που ξεπροβάλλει σαν πίνακας ζωγραφικής μέσα από το εσωτερικό της κατοικίας σας.

Πηγή θαυμασμού και αφορμή έκπληξης για κάθε επισκέπτη, προσφέροντας επίσης την ευκαιρία για μαγευτικά δείπνα και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης στην υπέροχη τραπεζαρία κάτω από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της πέργκολας και των αστεριών. Συνδυάζουμε χώρους πρασίνου με γκαζόν και δένδρα, υπερυψωμένες ζαρντινιέρες και χειροποίητα φυτοδοχεία με ειδική φύτευση, χώρους καθιστικού με ξύλινα deck, πέργκολες με καθιστικούς πάγκους, τραπεζαρίες φαγητού και άλλες αρχιτεκτονικές κατασκευές από ελαφρά και συνάμα ανθεκτικά υλικά διαχρονικής αισθητικής και παντός καιρού αντοχής.