Από την ιδέα στο σχέδιο.

Από την σκέψη στη κατασκευή.

Από το “θέλω” στο “ζω”.

Από την φαντασία στην καθημερινότητα.

Όλους εμάς στη schεma3, μας μαγεύει να αναμορφώνουμε και να μορφοποιούμε την επιθυμία και την ανάγκη του πελάτη μας σε ένα καθημερινό όνειρο ζωής.

Μαζί με τους διακεκριμένους ανά τον κόσμο συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε μία απολύτως ολοκληρωμένη πρόταση (key turn solution) για τον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Από την εξεύρεση του τόπου και του τοπίου, μέχρι τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διακόσμηση, σας συντροφεύουμε, σας συμβουλεύουμε και υλοποιούμε τις επιθυμίες σας.

 

 

 

 

 

Δημιουργούμε μαζί σας μία μαγευτική διαδρομή με προορισμό έναν ολοκληρωμένο χώρο σε πλήρη λειτουργία.

Ο αδιάψευστος καθρέπτης της schεma3 είναι όλα της τα έργα. Είναι οι φωτογραφημένες αποδείξεις που συνθέτουν τη γκαλερί των δεσμεύσεων της προς όλους τους πελάτες της.

Έργα πρωτότυπα και μοναδικά, με εναέριες πισίνες, φυτεμένα δώματα και στέγες, made to measure επώνυμες κουζίνες και μπάνια, ευφάνταστα οικιακά γυμναστήρια και μαγευτικά spa.

Εκλεπτυσμένος φωτισμός, εμπνευσμένη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καλόγουστη επίπλωση από διάσημους οίκους και ολοκληρωμένες λύσεις για έξυπνο σπίτι.

Η μαγευτική σύνθεση του σύγχρονου “κατοικείν” σε μια αδιαπραγμάτευτη υπόσχεση ...
majestic insight in living.