Αναβάθμιση χώρου σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση, αναδιαμόρφωση της σχέσης μας με το χώρο στον οποίο καθημερινά ζούμε και εργαζόμαστε.

Η schεma3 ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της για την επίτευξη ενός συναρπαστικού τρόπου κατοικείν, βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να δημιουργήσει αυτή την μαγική αίσθηση των κατασκευών της και σε υφιστάμενους χώρους που δεν διαθέτουν ιδιαίτερες προδιαγραφές αισθητικής και λειτουργικότητας.

Είτε λοιπόν πρόκειται για ανακατασκευή, ανακαίνιση, αναπαλαίωση ή επέκταση, κατοικιών, επαγγελματικών χώρων ή ξενοδοχείων, μέσα από σύντομα αλλά σταθερά βήματα γίνεται η κατανόηση των αναγκών, των προσδοκιών και των θέλω του πελάτη. Με αυτά τα δεδομένα σχεδιάζεται με ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο ο νέος χώρος. Η κατασκευή πραγματοποιείται με πλήρη τεχνική αρτιότητα, υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και απόλυτο σεβασμό στον οικονομοτεχνικό σχεδιασμό και χρονικό προγραμματισμό.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, αποτελεί  η εξαιρετική σχέση συνεργασίας με τα καλύτερα διεθνώς αναγνωρισμένα και επώνυμα εργοστάσια παραγωγής υλικών και κατασκευής επίπλων, που μας επιτρέπει να υλοποιούμε με συνέπεια και αρμονία τα θέλω των πελατών μας σε συνδυασμό με τη φαντασία των σχεδιαστών μας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της schεma3, είναι η εξέχουσα εμπειρία της στη δημιουργία ευφάνταστων χώρων ειδικών κατασκευών, όπως φυτεμένα δώματα και στέγες, γυμναστήρια και αίθουσες χορού με πλήρη εξοπλισμό, πισίνες με υδρομασάζ, οικιακοί κινηματογράφοι, καθώς και η δυνατότητα εφαρμογής τους ακόμα και σε χώρους που δεν διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές.  

Η φιλοσοφία της ανακατασκευής για τη schεma3 δεν είναι μόνο η αισθητική βελτίωση, αλλά ο απόλυτος συνδυασμός της με την αναβάθμιση της λειτουργικότητας, την έξυπνη χρηστικότητα, την υγιεινή των χώρων και τη βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών.  Αυτή επιτυγχάνεται μέσα από έξυπνες παρεμβάσεις, με εξελιγμένα συστήματα σκίασης υψηλής απόδοσης και αισθητικής, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με ενεργειακά κρύσταλλα, ειδική φύτευση δωμάτων και στεγών  και με ενσωμάτωση έξυπνων λειτουργίων υψηλής τεχνολογίας (smart home).

Επιπροσθέτως η ανακατασκευή του χώρου πραγματοποιείτε και μέσω της αναβάθμιση της λειτουργικότητα του και με τον πλήρη ανασχεδιασμό των κύριων χώρων, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική λογική. Ταυτόχρονα βελτιώνουμε την ενεργειακή συμπεριφορά με έξυπνες παρεμβάσεις, χρησιμοποιώντας θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με ενεργειακά κρύσταλλα, συστήματα σκίασης υψηλής απόδοσης και αισθητικής, ειδική φύτευση δωμάτων και στεγών  και ενσωματώνοντας έξυπνες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας (smart home).